Usluge

Dobro Došli kod NAJBOLJIH!!!

Servis Elektrowelt je osnovan samo iz jednog razloga.

Taj razlog ste vi,nasmejani,zadovoljni,prijatno iznenadjeni.

Usluge servisa Elektrowelt prvenstveno se zasnivaju na profesionalnom odnosu u oblasti pružanja usluga održavanja i popravljanja svih kućnih aparata uz maksimalnu zaštitu korisnika poštujući njihovo privatno vreme,obaveze i novac.

Iz tog razloga smo veliki akcenat stavili na tačnost u organizovanju dolaska naših tehničara u vaš dom.

Nudimo vam uslugu kompletnog popisa kućnih aparata sa šesto-mesečnim održavanjem svakog aparata pojedinačno,snabdevanje kesama za usisivač,filterima za aspirator,filterima za klima uredjaje,filterima za vodu,hemijom za čišćenje aparata i sve to po vrlo pristupačnim cenama. Okrenite nas i saznajte koje povoljnosti vam nudimo u okviru ZLATNOG PARTNERA.

Popravljamo sve velike i male kućne aparate.Nije bitno gde i kada ste ih kupili bitno je da ih mi možemo popraviti.Kada vam aparat izadje iz garancije mi ćemo preuzeti odgovornost za njegovo održavanje po sveckim standardima od prijema kvara do izvršenja.

Kod nas možete kupiti DOŽIVOTNU GARANCIJU za svoj veliki kućni aparat.POZOVITE nas već danas i saznajte kako da na jednostavan način sve ne prijatnosti  u okviru kućne tehnike sačekate bezbrižni.

Dozvolite da vaši aparati postanu naša briga.