O nama

ELEKTROWELT SERVIS DOO JE OSNOVAN 2006. GODINE.OSNOVNA DELATNOST JE SERVISIRANJE I ODRŽAVANJE APARATA U DOMAĆINSTVU.

KAO CENTRALNI I OVLAŠĆENI SERVIS ZA HANSA AMICA ELECTROLUX AEG TESY ZANUSSI SENCOR ELICA DAEWOO I NARDI KUĆNE APARATE BRZO SMO STEKLI POVERENJE VELIKOG BROJA KORISNIKA NAŠIH USLUGA KAKO U GARANTNOM TAKO I U VAN GARANTNOM ROKU.

BROJ OD CAK 30 UGOVORNIH SERVISA DOKAZ SU NAŠE PROFESIONALNE SARADNJE SA NAŠOM SERVISNOM MREZOM NA CELOJ TERITORIJI SRBJE,CRNE GORE I BOSNE.DIREKTNO SNABDEVAMO SERVISNU MREŽU ORIGINALNIM REZERVNIM DELOVIMA ZA BELU TEHNIKU.

TEŽIMO PROFESIONALNOM USAVRŠAVANJU ZAPOSLENIH.NAŠE TEHNIČKO OSOBLJE ISPUNJAVA SVECKE KRITERIJUME U ODRŽAVANJU,USLUZI I POPRAVLJANJU KUĆNIH APARATA.BEZ OBZIRA NA NJIHOVE TEHNIČKE SPOSOBNOSTI,KONTINUALNO PRATIMO TEHNIČKE INOVACIJE U OBLASTI ELEKTROTEHNIKE I ELEKTRONIKE.

U SKLOPU PROSTORIJA FIRME ELEKTROWELT NALAZI SE  SERVISNA RADIONICA KOMPLETNO TEHNIČKI OPREMLJENA ZA REŠAVANJE NAJKOMPLIKOVANIJIH PROBLEMA KOJI SE NE MOGU RESITI NA TERENU ILI VAŠEM DOMU.

MISLEĆI NA VAŠ BUDZET SERVIS ELEKTROWELT JE POČEO SA REPARACIJOM POLOVNIH APARATA KOJE MOŽETE VIDETI U NAŠEM SALONU POLOVNIH APARATA I MALO OŠTEĆENE TEHNIKE NA KOJU DAJEMO JEDNU GODINU GARANCIJE.

NASE POŠLOVANJE KOMPLETIRALI SMO PRODAJOM REZERVNIH DELOVA ZA BELU TEHNIKU I KUĆNE APARATE.

MALOPRODAJU REZERVNIH DELOVA SNABDEVAMO SA NAJNOVIJIM DELOVIMA ZA POTREBE TRŽIŠTA ZA SVE TIPOVE I MARKE VEŠ MASINA,MAŠINA ZA SUDOVE,BOJLERA,ŠPORETA,PLINSKIH APARATA,KLIMA URADJAJA,FRIŽIDERA,ZAMRZIVAČA,USISIVAČA I ASPIRATORA.

CILJ NAŠEG POSLOVANJA JE VAŠE ZADOVOLJSTVO.

                                                                       

                                                   HVALA NA UKAZANOM POVERENJU!